August 2021

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm har i august 2021 fået renoveret 30-40 meter kloakledning. Arbejdet blev udført af Thy Kloak ved hjælp af strømpeforing.

– Vi slap totalt for opgravning, så der er ingen synlige spor efter operationen. Det tog blot en dag, hvor et par af vore toiletter var lukket af. Jeg tror faktisk ikke, at gæsterne opdagede det.

Henrik Siersted, teknisk direktør for Montra-hotelkæden

Henrik Siersted roser Thy Kloak for en yderst professionel og målrettet indsats med at løse afløbsproblemerne på hotellet.

”Vi fik lavet en kameraundersøgelse, der viste, at rørene var meget smuldrede. Vi fik lavet en plan over, hvad der skulle ske. Step by step. Det har været et rigtig godt samarbejde og et rigtig fint forløb”, siger den tekniske direktør.

Det er nu aftalt, at der skal laves en TV-inspektion af hele kloaksystemet under Montra Hotel Hanstholm. Kloakledningerne her stammer fra 1963 og er lavet af cement. TV-inspektionen vil munde ud i en tilstandsrapport og en renoveringsplan for hele området.

Omkostningerne ved strømpeforing afskrækker bestemt ikke Henrik Siersted.

”Jeg tror, det havde været meget dyrere i gamle dage, hvor man skulle udskifte rørene rent fysisk. Måske skulle dele af hotellet have været lukket af i flere uger, og der ville have været udgifter til retablering af gulve inde i bygningen og fliser udenfor.”

Henrik Siersted, teknisk direktør for Montra-hotelkæden

JKV05966 960X600px

Læs om vores services

Læs mere

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål så kan du fange os på:

+45 24 77 12 42 info@thy-kloak.dk